Legen en reinigen vetputten

Lacovet is uw partner voor het periodiek legen en reinigen van vetputten. Goed onderhoud aan de vetput is belangrijk en voorkomt vervelende verrassingen als stank en verstopping.

Bij eventuele verstoppingen spuiten we de aan- en afvoerleidingen door. De afdichting van de deksel van de put laat geregeld te wensen over. Wij controleren deze afdichtingen en kitten de deksel zo nodig netjes af. Dit voorkomt stankoverlast.

Het tijdig ledigen van de put is een belangrijke zaak. Wanneer de put overloopt kunt u wel inschatten dat dit een behoorlijke overlast met zich meebrengt. Wij stemmen naar wens direct met u af wanneer er een volgende afspraak gepland moet worden zodat u de volgende lediging niet meer kunt vergeten.

Tot slot. Na een lediging van de vetput verzorgen wij ook de geurbestrijding in kelders of keukens. Zo is uw ruimte na de lediging weer schoon en fris.

Controle door omgevingsdienst.

Er kan een controle plaatsvinden door een milieuambtenaar. Na een lediging ontvangt u van ons de papieren die u nodig heeft om kenbaar te maken dat u uw putvet zorgvuldig door een gecertificeerd bedrijf laat afvoeren.